ВЧЕРГОВЕ 6 ГРУПА 1 КУРСУ ПРОВЕЛА ЗБОРИ З НАСТАВНИКОМ ГРУПИ

21 березня 2023, 10:27
ФВМ НУБіП України

   20 березня 2023 року у студентів 6 групи 1 курсу відбулись збори з наставником групи, старшим викладачем, кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка, Бокотьком Романом.
   Обговорили проживання студентів у гуртожитку НУБіП України, а також під час зустрічі з наставником було доведено до студентів інформацію стосовно графіка навчального процесу (який частково корегується), планових термінів очного та дистанційного навчання у другому навчальному семестрі.
   Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу, проживання в гуртожитку, ліквідування заборгованостей за минулий семестр, дотримання карантинних обмежень, відвідування пар, дисципліна й порядок в групі.

   Наголошено про план культурно-масових заходів для першокурсників другого семестру.
   Наставником академічної групи також наголошено про дотримання санітарно-епідеміологічних норм перебуваючи на території навчальних корпусів та студентського містечка НУБіП України, своєчасність та обов’язковість відвідування занять, особливо в такий непростий для країни час, щоб повноцінно навчатись та здобувати знання.
   Викладачі, співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.
Наставник 6 групи 1 курсу надав відповіді на всі питання студентів-першокурсників. Також закликав студентів підтримувати постійний зв’язок і допомагати один одному. Головне безпека і навчання.
   Куратор звернувся до групи і серйозно акцентував увагу на організації заліково-екзаменаційної сесії у другому семестрі, яка несподівано наступить в травні.

   Нагадав про оформлення індивідуальних планів і портфоліо та на оплаті коштів за навчання на наступний семестр.
   Проінформував про необхідність уважно зараховувати додаткові бали та поданні достовірної інформації.
   Староста групи, Скопець Єлизавета доповіла про хід навчання, звертала увагу на проблеми, які виникають впродовж навчання та отримала чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді для вирішення певних неполадок у групі.
   На зустрічі розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності 6 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

Головне у вихованні - не навчити
виконувати правила і дотримуватися вимог,
а навчити молодих людей на рівні підсвідомості
усвідомлювати важливість моральних
життєвих цінностей, свої дії та вчинки.
(Невідомий автор).

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

 


Староста 6 групи 1 курсу:
Скопець Єлизавета
Наставник групи:
Роман Бокотько

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook