Результати І етапу Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Міжнародні стандарти прав людини»

20 березня 2023, 10:13

 Сьогодні, 20 березня 2023 року, кафедрою міжнародного права та порівняльного правознавства було організовано І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Міжнародні стандарти прав людини». Учасниками даного заходу були студенти юридичного факультету, НУБіП України, причому кількість охочих позмагатися зі знань міжнародно-правових стандартів, склала 30 студентів-правників. 

 

І етап Всеукраїнської олімпіади серед знавців міжнародних стандартів прав людини проходив в онлайн режими за допомогою «GoogleMeet»та електронної бази «Elearn». Варто відмітити, такий формат був доволі зручним для студентів, завдяки йому, на І етап Всеукраїнської олімпіади мали змогу також доєднатися і студенти, які зараз навчаються за індивідуальним графіком.  
Отже, переможницею І етапу Всеукраїнської олімпіади стала студентка юридичного факультету, першокурсниця Сачаво Дарія із результатом 24 бали із 30 можливих.
 
 
Тож, вітаємо переможницю та бажаємо їй не зупинятися на досягнутому, а лише примножувати власні знання, для здобуття омріяної професії - юриста.      
 
Доцент Сергій Кідалов
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook