Практикум з фаху «Ветеринарна медицина» від професора Володимира Богдановича Духницького

18 березня 2023, 8:45
ФВМ НУБіП України

   16 березня  професор кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Володимир Богданович Духницький провів практикум на тему «Засоби, що стимулюють центральну нервову систему» для студентів та науково-педагогічних працівників Одеського державного аграрного університету.

   16 березня 2023 року у рамках співпраці між факультетами ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України та Одеського державного аграрного університету професор кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Володимир Богданович Духницький провів практикум з фаху на тему «Засоби, що стимулюють центральну нервову систему».

   До заходу долучилися біля 50 студентів та співробітників факультету ветеринарної медицини ОДАУ.

   У ході практикуму його учасників було ознайомлено із основними групами лікарських засобів, що стимулюють центральну нервову систему, їх механізмами дії та особливостями практичного застосування.

        

   По закінченню присутні на заході студенти та науково-педагогічні працівники Одеського державного аграрного університету поставили Володимиру Богдановичу ряд питань та висловили вдячність за цікавий та корисний, проведений ним практикум.

Завідувач кафедри фармкології, паразитології і тропічної ветеринарії, к. вет. н.

Вадим ІЩЕНКО
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook