ВРАЖАЮЧА ТА НЕЙМОВІРНО ЩИРА ЗУСТРІЧ У ГУРТОЖИТКУ КОЛЕДЖУ

16 березня 2023 року
14 березня у гуртожитку коледжу відбулась зустріч студентів з воєнною журналісткою, поетесою, викладачкою, блогеркою та волонтеркою - Мирославою Ільтьо.
Говорили про труднощі сьогодення, небайдужість, жертовність, важливість зберігати у пам'яті події та людей, які супроводжують нас протягом року війни.
Мирослава розповіла студентам про відомих та невідомих Героїв війни, що повернулись на щиті. Слухали пісні гурту Козак Сістем на вірші Гліба Бабича. Згадували Богдана Гаврилишина, Олега Собченка, Сергія Карнаухова. Почули зворушливі історії про безіменних Героїв та щиро сміялись над курйозними ситуаціями, без яких не існує навіть найстрашніша війна.
Наша гостя розповідала про свої поїздки на фронт, інтерв'ю зі звільненими полоненими та тими, хто втратив найрідніших. Почули про важливість цінувати та пам'ятати ціну нашої майбутньої і незворотної Перемоги.
Мирослава читала нам свої вірші. Навіть повітряна тривога, яка загнала в укриття, не змогла зіпсувати атмосферу щирості та відвертості цієї зустрічі.
Цього вечора всі учасники зустрічі занурились в спогади, говорили про світле українське майбутнє, післявоєнне без вибухів, горя, сліз і повітряних тривог.
Безмежно дякуємо пані Мирославі Ільтьо за цю зустріч і завжди раді бачити її гостею в нашому коледжі.
 
 
Інна Долгушина,
вихователь гуртожитку
 
 
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook