ЕКСКУРСІЯ НА ЗАВОД «КЕРАМІК»

15 березня 2023 року

 

1«Учись — розумний будеш, працюй — не голодний…»
(народна мудрість)

З таким гаслом студенти групи Е-41М, разом з викладачем циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Богданом БІЛИКОМ, відвідали з екскурсією Бережанський цегельний завод «Керамік».

Метою екскурсії було ознайомлення з особливостями роботи підприємства, отримання практичних навиків на виробництві та закріплення теоретичних знань з дисципліни «Експлуатація і ремонт електроустаткування та засобів автоматизації».

В даний час, завод «Керамік», перебуває в стадії ремонту та реконструкції, на ньому відбувається переобладнання з метою оновлення технологій та впровадження заходів щодо енергозбереження. Таким чином, у здобувачів освіти, була змога, на власні очі, побачити всі стадії виробництва будівельних виробів, монтажу технологічного і електротехнічного обладнання, а такожвикористання та застосування засобів автоматизації.

32457612811

Як майбутні спеціалісти галузі електроенергетики, студенти почерпнули багато корисної інформації від працівника заводу, інженера автоматизованих систем управління, Олександра МАРИСЮКА. Він з задоволенням розповів, майбутнім колегам, про особливості виробництва, основні енергетичні установки заводу та їх роботу, керування автоматизованими електро- та серво-приводами за допомогою сучасних засобів автоматики. Студенти уважно слухали екскурсовода, бо від їхньої професії та вмінь, що сформувались в процесі навчання, залежить майбутнє галузі.

10

Цей день також можна відзначити ще однією успішною подією, бо між нашим коледжем та заводом «Керамік» було підписано договір про співпрацю. Підписантами цього документу були Олег СУХОВЕЦЬКИЙ, директор заводу «Керамік» та Олег КАЛАТАЛО, заступник директора з навчальної роботи ВСП БФК НУБіПУ.

13

Отож, успіхів усім внавчанні, в співпраці та роботі ….

Надія ОБЕРСЬКА,
голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook