Особливості очного навчання - тема зборів студентів-першокурсників факультету ветеринарної медицини

16 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   14-15 березня відбулися збори деканату факультету ветеринарної медицини зі здобувачами 1 курсу. Метою зустрічі було обговорення освітньо-виховного процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р.

 

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив здобувачів вищої освіти з подіями, що відбулися на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті. Зокрема, на факультеті постійно оновлюється матеріальна база. Кафедрами факультету забезпечується освітній процес як у дистанційному, так і в очному форматі. Безперебійно працює клінічний центр "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Співробітниками факультету проведено підвищення кваліфікації керівників та фахівців підрозділів державного контролю Держпродспоживслужби України і лікарів приватної ветеринарної практики. Декілька студентів стажуються закордоном за відповідними міжнародними освітніми програмами. Цього року згідно наказу Міністерства освіти і науки України державне фінансування отримали 13 наукових проектів нашого університету, з яких 4 проекти факультету ветеринарної медицини. Співробітники і студенти продовжують активно допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

 

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу здобувачів вищої освіти на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2022-2023 н.р. Довів інформацію щодо графіку сесії у цьому семестрі. Звернув увагу окремих здобувачів вищої освіти на заборгованості за навчання. Закликав студентів до активної роботи в період очного навчання та дотримані маскового режиму в зв’язку з коронавірусом підчас очного навчання.

 

   Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу на графіках проходження навчальної практики та вибору вибіркових дисциплін. Закликав студентів до участі в різних олімпіадах та наукових гуртках.

 

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на питаннях додаткових балів, участі здобувачів вищої освіти в спортивних і культурно-патріотичних заходах. Акцентував увагу здобувачів на дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету. Закликав студентів бути патріотами свого факультету, університету, України.

 

   Голова сенату студентської організації факультету Марія Хведчук і її заступник Ольга Красновид зупинилася на заходах, які проводить студентська організація університету і факультету та закликала здобувачів вищої освіти приходити зі своїми ідеями.

 

 

   На зборах здобувачі вищої освіти поставили ряд питань, які їх турбували та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

 

 

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав всіх працювати системно, бути єдиними цілим, підтримувати постійний зв’язок, допомагати один одному і побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава факультету!
Слава Університету !
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook