Підбиваємо підсумки благодійної акції «Допоможи Захисникам»

15 березня 2023 року
Саме завдяки нашим захисникам ми маємо змогу жити, навчатись, працювати…
У лютому, березні 2023 р. за ініціативи викладачів циклової комісії технічних дисциплін, проходила акція "Допоможи Захисникам", приурочена до Дня Землевпорядника України.

Мета акції - збір коштів на придбання дрону для спецзагону «Група Бізона» (Інстаграм- https://instagram.com/group_of_bison), який зараз перебуває в найгарячішій точці сходу України.

Від усієї душі хочеться подякувати Людмилі ГОРДІЄНКО, яка, до речі, є випускницею факультету землевпорядкування НУБіП України, адже саме вона розпочала збір коштів для спецзагону. До заходу долучилися викладачі і студенти циклової комісії технічних дисциплін і працівники.

Всього було зібрано понад 30000 гривень.

Щиро дякуємо: групі ГЗ-21, класний керівник Алла ПУШКАР – 7748,50 грн; групі ГЗ-20, класний керівник Олена МІКОСЯНЧИК–1467,66 грн; працівниками Боярського фахового коледжу НУБіП України - Валентині ОРЛОВІЙ, Людмилі КОМІСАРЕНКО, Людмилі СТЕПАНЕНКО, Наталії СИДОРКО, Івану ПУШКАРЮ – 2200 грн. Завдяки нашим донатам «Група Бізона» змогла придбати дрон.

Для заохочення щотижня рандомно серед учасників акції проводився розіграш, за результатами якого були передані в подарунок дуже гарні авторські свічки ручної роботи.

Наші воїни - це наші крила, наша опора і наша гордість. Ми вважаємо своїм обов'язком їх підтримувати! Миру нам всім! Нехай добро панує на всій Землі! Слава Україні!

Наближаємо Перемогу разом! Все буде Україна!

 

Алла ПУШКАР, координатор акції

 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook