Вчена рада економічного факультету: про результати зимової екзаменаційної сесії 2022-2023 н.р. та звіт голів екзаменаційної комісії заочної форми навчання

21 лютого 2023 року
     На економічному факультеті 16 лютого відбулося перше засідання вченої ради у 2023 році, на якому розглянули важливі питання життєдіяльності факультету.
    На порядок денний Вченої ради економічного факультету в лютому було винесено наступні питання: про результати зимової екзаменаційної сесії 2022-2023 навчального року; звіт голів екзаменаційних комісій заочної форми навчання; про навчально-наукову роботу кафедри глобальної економіки; звіт про діяльність навчально-наукових лабораторій економічного факультету, атестація аспірантів та інше.

   Про результати зимової екзаменаційної сесії 2022-2023 навчального року доповіли заступники декана економічного факультету Віталій Нагорний і Леся Воляк. Вони зосередили увагу на кількості студентів, які мають заборгованість за результатами зимової екзаменаційної сесії. Є студенти, які не виконали умови договору стосовно оплати за навчання та студенти першого курсу, які відносяться до пільгових категорій і не були переведені на бюджетну форму навчання. Враховуючи це прийнято рішення: індивідуально підходити до цього питання, враховуючи ситуацію.
   Голови екзаменаційних комісій заочної форми навчання спеціальностей «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування»: Давиденко Н.М., Ільчук М.М., Гуцаленко Л.В. прозвітували про хід проведення і результати складання атестаційного екзамену.

   На Вченій раді було закцентовано увагу на навчально-науковій роботі кафедри глобальної економіки, про що доповіла завідувачка кафедри, д.е.н., професор Наталія Вдовенко. Вона розповіла про ОПП «Міжнародна економіка» ОС «Бакалавр». Доповідач закцентувала увагу на діяльності навчально-наукової лабораторії «AGMEMOD», проведених міжнародних науково-практичних семінарах, вебінарах, конференції, міжнародній діяльності, виховній роботі, НПП кафедри мають високі рейтинги цитування в Scopus, Google Scholar. Кафедра глобальної економіки є однією з кафедр із найвищим фінансуванням досліджень за загальним фондом в університеті. Кафедрою глобальної економіки визначено наступні завдання: організація і проведення профорієнтаційної роботи і зростання контингенту – не менше ніж на 1%; продовження роботи над наповненням електронних навчальних курсів і досягнення забезпеченості навчальних дисциплін ЕНК не менше 95%; участь НПП кафедри в проектах Національного фонду досліджень України; посилення кадрового складу кафедри.

    Завідувачі кафедр доповіли про діяльність навчально-наукових лабораторій економічного факультету та зазначили їх готовність до проведення занять зі студентами з 6 березня у змішаному форматі. Також було затверджено результати атестації аспірантів наукової ради економічного факультету.

    Члени вченої ради внесли зміни до складу проєктних груп з розробки освітньо-професійних програм підготовки фахівців ОС «Бакалавр» і ОС «Магістр», розглянули підготовку до Дня відкритих дверей на економічному факультеті та обговорили інші важливі питання життєдіяльності факультету.

Лариса Олійник,
секретар вченої ради економічного факультету

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook