КОНКУРС «КРАЩИЙ ЗА ПРОФЕСІЄЮ»

13 березня 2023 року

 

2«Гарно того вчити, хто хоче все знати…»

В рамках «Тижня циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін», 13.03.2023 р., викладачем спеціальних електротехнічних дисциплін Богданом БІЛИКОМ, проведено конкурс «Кращий за професією», зі студентами четвертого курсу, групи Е-41М.

31

Конкурс проводиться для здобувачів освіти спеціальності 141 з дисциплін: «Експлуатація і ремонт електроустаткування та засобів автоматизації», «Монтаж електрообладнання і систем керування», «Автоматизація технологічних процесів і САК» та ін. Учасники конкурсу представлені двома командами, що набираються з двох підгруп навчальної групи Е-41М.

561378

Мета конкурсу: визначити з двох команд учасників, кращу команду у виконанні поставлених завдань, а також визначити серед учасників конкурсу, здобувача освіти - «Кращого за професією».

9101112

Контроль за виконанням поставлених завдань покладається на членів журі, до складу якого входять викладачі циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін: Надія ОБЕРСЬКА, Оксана ДУДАР та Ірина МИЩИШИН.

Переможці, які краще, швидше та правильніше справились із поставленим завданням отримують подяки, а кращий здобувач освіти, якому присвоюється титул «Кращий за професією», отримує грамоту та заохочувальний приз.

Ірина МИЩИШИН,
викладачка спеціальних електротехнічних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook