СВІТЛО, ЩО ДОЛАЄ МОРОК

13 лютого 2023 року

«Читання книг - не спосіб втечі від життя,

книги дають ключ до розуміння життя.

Ключ до розуміння реальності»

З нагоди державного свята Дня Соборності України, що відзначається 22 січня, студенти першого курсу доєдналися до флешмобу «Книжковий ланцюг єдності» у соцмережі «Фейсбук», який проводився з метою привернути увагу до українських книжок, наявних у бібліотечних фондах України, популяризувати читання як життєву практику серед українців та сприяти розвитку популярної літератури українською мовою.

«Читання сьогодні набуло нових кольорів - ти не тільки споживаєш необхідний та цікавий контент, ти кожну книгу пропускаєш через досвід сьогодення» - зазначив Міністр культури Олександр Ткаченко.

У січні 2023 коледж отримав подарунки від директорки Ірпінської філії «ПриватБанка» - Лисенко Олени Олександрівни: бібліотека нашого коледжу поповнилася новими сучасними книгами з маркетингу.

Викладацький та студентський колективи коледжу активно використовують надбання бібліотечного фонду коледжу, надаючи перевагу фаховій та художній літературі.

Читати - це модно, а читати українською - це дуже модно.

Читайте, щоб відкривати для себе багатогранність нашої та світової культури.

Читайте, коли хочеться відволіктися від поганих новин. Читайте самі та разом з родиною. Бо книжки і є тим самим світлом, що долає морок.» Книжковий ланцюг єдності!

Все Буде Україна!

Людмила Клименко,

викладач коледжу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook