Старостат академічних груп відділення підприємництва та інформаційних технологій

9 березня 2023 року

9 березня 2023 року відбулися чергові збори старост академічних груп відділення підприємництва та інформаційних технологій за участі заступника директора з виховної роботи Наталії Федосєєвої, завідувачки відділення Тетяни Семененко та класних керівників. Члени старостату були поінформовані про відновлення з 13 березня 2023 року освітнього процесу в очному форматі, а також із супутніми питаннями дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, алгоритму дій під час оголошення сигналу «Повітряна тривога», карантинних вимог в умовах пандемії COVID-19 тощо.

Заступник директора з виховної роботи Наталія Федосєєва у своєму виступі наголосила, що в умовах викликів воєнного стану існує необхідність постійного спілкування наставників зі студентами, має бути обізнаність усіх учасників освітнього процесу щодо можливих проблем, що виникають у процесі роботи, а саме: повітряних тривог, відсутності інтернету чи неякісного зв’язку, психологічних проблем, браку живого спілкування.

Старостами та класними керівниками було обговорено проблеми, які турбують студентів і викладачів під час здійснення освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Завідувачка відділення Тетяна Семененко запевнила у тому, що у коледжі створені сприятливі умови для відновлення навчання в очному форматі, наявне облаштоване безпечне укриття. Було наголошено, що адміністрація та викладачі добре розуміють труднощі, що виникають у здобувачів освіти в умовах воєнного стану та всіляко сприятимуть їх вирішенню. Звертаючись до учасників засідання, Тетяна Анатоліївна вкотре наголосила на важливій ролі старост у студентському самоврядуванні. Староста представляє інтереси студентів перед адміністрацією та студентською радою коледжу, збирає думки та пропозиції студентів щодо поліпшення умов навчання та інших питань, які стосуються студентського життя, допомагає забезпечити дисципліну та порядок в групі.

Бажаємо всім ПЕРЕМОГИ, мирного неба, успіхів та продуктивного навчання!

Тетяна Семененко,

завідувачка відділення підприємництва та інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook