Організовано розпочато офлайн навчання у весняному семестрі 2022-2023 навчального року

11 березня 2023 року

 Відповідно до графіка освітнього процесу у другому семестрі 2022/2023 навчального року здобувачі вищої освіти 1 і 4 курсів першого (бакалаврського) рівня та 1 р. н. другого (магістерського) рівня факультету аграрного менеджменту продовжили навчання в офлайн форматі. Вдалому старту офлайн занять передувала злагоджена організація роботи усіх науково-педагогічних працівників.

Так, 7 березня 2023 р. на другій парі асистентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Голік Вікторією Вікторівною було проведено практичне заняття з дисципліни «Лідерство, управління комунікаціями та командною взаємодією (Лідерство)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 курсу 5 англомовної групи факультету аграрного менеджменту. Під час практичного заняття студенти визначили свій лідерський потенціал, який є соціально-психологічною властивістю кожної особистості, що відображає як ситуаційно обумовлену, так і незалежну від ситуації здатність індивіда до успішного здійснення лідерства.
На четвертій парі відповідно до розкладу навчальних занять, доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецькою Кристиною Павлівною було проведено практичне заняття з дисципліни «Теорія організації» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 курсу 4 групи факультету аграрного менеджменту. Студенти на практиці здійснили оцінку внутрішнього й зовнішнього середовища організації з позиції сильних та слабких сторін її розвитку, а також можливостей і загроз.
8 березня 2023 року на другій парі асистентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Голік Вікторією Вікторівною було проведено практичне заняття з дисципліни «Теорія лідерства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (4 курс, 3 групи (МО і МЗЕД)) факультету аграрного менеджменту. Студенти закріпили й поглибили набуті теоретичні знання про навчання як необхідну умову успіху лідера та розглянули процес, напрями і різні види роботи лідера з розвитку своєї особистості.
У процесі дискусії студенти обґрунтовували важливість і визначали пріоритетність різних напрямів роботи з розвитку особистих якостей лідера, наводячи конкретні приклади досягнень відомих та успішних у різних сферах лідерів, їх шлях до успіху та практичні поради й настанови.
9 березня 2023 року на другій парі доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Троян Аліною Василівною було проведено практичне заняття з дисципліни «Лідерство, управління комунікаціями та командною взаємодією (Лідерство)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту.
В межах теми «Лідер як особистість» було зосереджено увагу студентів на життєвому балансі кожної особистості в цілому й лідера зокрема. Використовуючи методику «Колесо життєвого балансу» здобувачі вищої освіти проаналізували сфери свого життя і визначили найважливіші із них, від яких залежить задоволеність життям. Наступним кроком було встановлення особистих цілей і завдань в розрізі тих сфер, що потребують особливої уваги.
Здобувачі вищої освіти були надзвичайно задоволені вдалим початком офлайн навчання, під час занять проявляли активність та зацікавленість до наданого матеріалу, а також активно долучалися до обговорення та вирішення практичних завдань.
 
Оксана Гавриш,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook