Ректорат: забезпечення якості навчального процесу – основне завдання колективу

13 березня 2023 року

 

 

 13 березня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На його початку з 50-річчним ювілеєм привітали начальника меблевого цеху Сергія Губаря. Протягом тижня проходитимуть важливі події, серед яких нарада із завідувачами кафедр 15 березня.

 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша повідомив про ситуацію з виданням розпорядження уряду з нагоди 125-річчя НУБіП України, його погодження в міністерствах. Ювілейна книга проходить етап редагування і макетування вже готових розділів. На наступному тижня розпочинається акредитація освітньо-наукової програми із захисту рослин, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

 

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський акцентував увагу на проведенні загальноуніверситетського дня відкритих дверей 6 квітня.

 

  Голова профспілки співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про придбання радіостанції для військового підрозділу.
  Голова Студентської організації Олександр Вертелецький повідомив про проведення Стратегічної сесії студентів.
  Учений секретар Оксана Барановська звернула увагу на проведенні наступного тижня засідань ректорату та вченої ради, де серед іншого буде заслуханий звіт про виконання стратегічної програми розвитку «Голосіївська ініціатива-2025» колективом Бобровицького фахового коледжу.

 

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на формуванні тематичного плану досліджень університету на 2023 рік, фінансуванні завдань перспективних планів розвитку наукових напрямів, випуску наукових видань, планів проведення засідань з питань розвитку науково-технічної діяльності. В УЛЯБ АПК проводиться комплекс робіт щодо виконання наукових тематик та комерційних замовлень. В НДГ продовжується підготовка до весняно-польових робіт.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про ситуацію з науковими проєктами, які беруть участь в конкурсах і грантах на міжнародне фінансування. Відновили роботу курси з української мови для іноземців.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про продовження ремонтів лабораторій захисту рослин, віртуальної реальності, тракторів. Триває й благоустрій території після зими.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук проінформував про результати моніторингу відвідування занять – 86% беруть участь в лекціях, практичних, лабораторних та семінарських заняттях безпосередньо, решта через різні причини асинхронно. Продовжується профорієнтаційна робота, набір слухачів на підготовчі курси та залучення учасників олімпіади.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – не допускати формалізму в ході навчального процесу і зривів занять під час очного навчання, забезпечити 15 березня проведення наради із завідувачами кафедр як способу підвищення якості надання освітніх послуг, набір на підготовче відділення, посилення профорієнтаційної роботи, подбати про належний рівень організації Дня відкритих дверей, що запланований на 6 квітняСергію Кваші – тримати руку на пульсі процесу організації відзначення 125-річчя університету і підготовки ювілейного видання, готовності до проведення засідання ради роботодавців НУБіП, активізувати роботу кураторів академгруп. Вадиму Кондратюку і Вадиму Ткачуку – тримати в полі зору навчально-дослідні господарства, продумувати шляхи підвищення їх прибутковості, серйозну організацію виробництва, залучення вчених університету до їх господарської діяльності, забезпечити функціонування на території університету кіоску для торгівлі продукцією НДГ. Вадиму Ткачуку – подбати про повноцінне функціонування оздоровчого центру. Валерію Іщенку – силами служби проректора та колективів факультетів і ННІ забезпечити весняне прибирання і облагородження території університету, оптимізувати нижню частину території ботсаду.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook