Відкрита лекція на тему: «Формування інгредієнтного складу оздоровчих харчових продуктів. Функціональна роль вуглеводів»

10 березня 2023 року

 17 березня 2023 року (п’ятниця), о 8:30 (1 пара)

 в  онлайн форматі відбудеться відкрите лекційне заняття

 к.т.н., доцента Толок Галини Арсенівни

  для студентів спеціальності 229 «Громадське здоров’я» ОС «Бакалавр»  (3 курс)

  з дисципліни «Технологія оздоровчих продуктів» за темою:

 

«ФОРМУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТНОГО СКЛАДУ ОЗДОРОВЧИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.

ФУНКЦІОНАЛЬНА РОЛЬ ВУГЛЕВОДІВ»

  

Посилання на лекцію:

https://us04web.zoom.us/j/75249445939?pwd=k975IRosbhHEFCcoelfaL2JiP3EswN.1

 Ідентифікатор конференції:   752 4944 5939   Код доступу: 1pXxUM

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook