Асистент кафедри покращує якість комунікації між іноземними волонтерами та українськими військовими

25 лютого 2023, 9:00
м. Київ

У Суботу 25.02.2023, відбулась зустріч між іноземними волонтерами з естонської компанії Skeleton Technologies і нашими військовими з 80ї десантно-штурмової бригади, для передачі позашляховика. Асистент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Тузюк Михайло Олександрович виконував роль перекладача на цій зустрічі, на прохання брата, який живе в Естонії та наразі керує донаційною ініціативою міжнародної компанії, яка надсилає транспорні засоби, захисне спорядження, військовий одяг, тощо.

Волонтери, американець Ентоні та француз Арно, співробітники брата Михайла Олександровича у компанії Skeleton Technologies. Вони особисто перевезли позашляховик з Естонії в Україну через Латвію, Литву та Польщу. Крім автомобіля для 80ї бригади, вони ще доставили різноманітну військову техніку та спорядження для української армії.

Приймав автомобіль начальник медичної частини батальйону у складі 80ї десантно-штурмової бригади, кузен Михайла Олександровича. Задля полегшання комунікації між україномовним військослужбовцем та англомовними волонтерами, Михайло Олександрович виконував функцію перекладача під час та після зустрічі.

Після передачі техніки, асистент кафедри провів екскурсію Андріївським узвозом та Михайлівською площою. Іноземним гостям дуже сподобались мальовничі краєвиди Київського середмістя.

асистент Тузюк М.О.
асистент Клаптюк А.В.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook