УЧАСТЬ У ВІДЗНАЧЕННІ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ГІМНУ УКРАЇНИ

11 березня 2023 року

 

110 березня студенти та викладачі "Бережанський фаховий коледж НУБІП України" взяли участь в урочистій акції з нагоди Дня державного гімну України на центральній площі нашого містечка, за організації Бережанської міської ради.

В ході дійства наші учасники та жителі Бережан разом зібралися біля пам'ятника Тараса Шевченка та неймовірно великим колективом виконали Державний гімн.

34

Особливою окрасою акції стало розгортання над нашою площею державного прапора України, якого тримали наші студенти та учні місцевих загальноосвітніх навчальних закладів, молодь та інтелігенція міста.

Це дійсно стало беззаперечно ще одним із моментів високого національного піднесення у у контексті нашої повсякденної діяльності на спільному фронті за свободу та державу, подарувало просто неймовірні враження та гордість за нашу національну єдність, братерство.

26

Вітаючи усіх з цим днем, бажаємо згинуть наші вороги, як роса на сонці, а за духовним небесним покровом нашого генія Кобзаря, нехай на оновленій землі ворога не буде супостата, а буде син, і буде мати, і України перемога в цій війні.

Ми сильні, бо ми єдині!

Все буде Україна!!!

Переможемо !!!

Віталій Скасків,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook