На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась робоча зустріч з аспірантами Китайської Народної Республіки

10 березня 2023 року
  На сьогодні в аспірантурі НУБіП за спеціальністю 181 «Харчові технології» здійснюють підготовку 29 аспірантів, в тому числі 3 аспіранти першого року очної форми навчання з Китайської Народної Республіки – Фу Юань Ся, Ван Лі, Сюй Лі.
  Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК вперше здійснює підготовку здобувачів-іноземців за третім освітньо-науковим рівнем PhD доктор філософії із спеціальності 181 "Харчові технології", саме тому їм приділена особлива увага зі сторони гаранта програми, наукових керівників та керівництва університету, зокрема відділу аспірантури.
  Дотримуючись традицій, за ініціативи здобувачів та наукових керівників 06 березня відбулась онлайн-зустріч з аспірантами Китайської Народної Республіки, які навчаються за ОНП "Харчові технології".
  Зустріч організовано з метою обговорення ряду робочих питань, а саме: завершення першого семестру, атестація здобувачів; представлення наукової теми, її актуальності, мети та методики проведення експериментальних досліджень; про початок другого семестру.
  Першочергово, до аспірантів звернулася гарант програми, декан факультету Лариса Баль-Прилипко, яка ознайомила здобувачів з потужним науковим потенціалом та сучасною матеріально-технічною базою факультету, також зосередила увагу на напрямках наукових досліджень, якими займаються вчені факультету, зазначила, що саме завдяки клопіткій та наполегливій праці здобувачі третього освітньо-наукового рівня зможуть досягти поставленої цілі. Також було зазначено, що починаючи з 20 березня аспіранти-міжнародники приступають до вивчення освітніх компонент навчального плану – філософія науки, педагогіка та управління закладом вищої освіти, організація підготовки дисертаційної роботи та продовжується інтенсивне вивчення української мови.
  Наукові керівники здобувачів професор Тетяна Лебська, доцент Аліна Менчинська, доцент Толок Галина, професор Ігор Паламарчук проінформували про актуальність, новизну наукових робіт, які виконуються здобувачами, зосередивши увагу на меті, основних завданнях роботи, обꞌєктах та предмету досліджень, методиці та базах проведення експериментальних досліджень.
  Здобувачі, у свою чергу, прозвітували про виконану роботу протягом періоду навчання, представили орієнтовний зміст дисертаційної роботи, аналіз наукових робіт українських та іноземних вчених, які займались питаннями з тієї чи іншої тематики, представили орієнтовний перелік лабораторного обладнання, на якому будуть виконуватись дослідження.
  Також здобувачі: Фу Юань Ся, Ван Лі, Сюй Лі висловили щиру вдячність відділу аспірантури, зокрема завідувачу відділу Віталію Вакуленку, за організований на високому рівні освітній процес, НПП з української мови та всьому колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
  Всі аспіранти з КНР  були успішно атестовані, а результати звітування оформлені відповідними документами.

 Тож бажаємо аспірантам і їх керівникам наукового натхнення, плідної праці та високих наукових результатів!!!

  Віримо в ЗСУ та щасливе майбутнє під мирним небом України!!!

 
 Олена Очколяс,
відповідальна за міжнародну

діяльність факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook