Наближаємо освіту до практики

8 березня 2023 року

 

1В Україні традиційно нарікають на відірваність освіти від практики. Бізнес уже не хоче переучувати випускників, а потребує тих, хто добре розбирається в сучасній модернізованій техніці. Після нашої великої Перемоги сільське господарство стане провідною галуззю для підйому економіки, сюди будуть вливатися іноземні інвестиції і з’явиться багато сучасної сільськогосподарської техніки.

23456

З урахуванням всіх попередніх мотивів викладач Мирослав ЯЦИКІВ провів заняття з дисципліни «Сільськогосподарські машини» на тему «Практичне вивчення будови та підготовки до роботи зернових сівалок» Цю тему було досить зручно дослідити в лабораторії «Посівних машин» кафедри Машиновикористання і технологій в сільському господарстві» Бережанського агротехніічного інституту.

Студенти закріпили знання, отримані теоретично, з будови та налаштування зернових сівалок. Була нагода порівняти конструкцію сівалки СЗ-3,6 з модернізованою сівалкою ELVORTI, налаштувати обидві, відповідно до завдань, на потрібну норму висіву.

Василь ФУРДЕЙ,
викладач циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook