Ворошилов Даніїл, студент факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК переможець шахового турніру серед студентів м. Києва

8 березня 2023 року

   25 лютого відбувся благодійний онлайн-турнір із шахів, організований Українською студентською лігою спільно зі Студентською радою Національного авіаційного університету.

   У турнірі взяли участь студенти провідних університетів м. Києва – Національний авіаційний університет; Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка; Київський національний університет будівництва та архітектури; Київський державний торговельно-економічний університет.

   Національний університет біоресурсів і природокористування України на турнірі представляв студент факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ворошилов Даніїл.

   Усі учасники відзначились своїми професіональними навичками гри в шахи, кмітливістю та логічним і прагматичним мисленням.

   У результаті боротьби, Перемогу здобув студент Національного університету біоресурсів і природокористування України Ворошилов Даніїл.

   Даніїл поділився, що має досить великий досвід у грі в шахи, тож здобуті перемоги − результат регулярної практики та навчань.

   Окрім чудового мозкового штурму, учасники мали на меті зібрати кошти на ЗСУ, на підтримку української армії. Кожен завдяки своєму вкладу наближає Україну до перемоги, сьогодні цей внесок зробили, завдяки інтелектуальному фронту України.

  Щиро вітаємо Ворошилова Даніїла з перемогою, вдячні за достойне представлення НУБіП України поміж університетів та бажаємо нових звершень у майбутньому!

 

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

 

Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook