ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НУБІП УКРАЇНИ ФАКУЛЬТЕТУ «ЗАХИСТУ РОСЛИН, БІОТЕХНОЛОГІЙ ТА ЕКОЛОГІЇ»

5 березня 2023 року

 

103 березня 2023р. відбувся День відкритих дверей НУБІП УКРАЇНИ факультету «Захисту рослин, біотехнологій та екології» в он-лайн форматі.

 

1110

Відсутність живого спілкування компенсували цікаві відео-ролики про спеціальності факультету.

14

Важливу інформацію про вступ та навчання за освітніми програмами спеціальностей «Екологія», «Біотехнологія та біоінженерія», «Захист і карантин рослин» надали декан факультету Коломієць Юлія Василівна та завідувачі кафедр.

23

Викладачі кафедр поінформували про перспективи працевлаштування майбутніх екологів на сучасних промислових та сільськогосподарських підприємствах.

Учасники заходу відчули себе частиною великої родини, яка має на меті дбати про навколишнє середовище. І навіть, якщо ти не еколог за дипломом, важливо, що ти еколог за покликом душі.

Метою заходу було ознайомлення абітурієнтів із спеціальностями та можливостями здобуття фаху, який може отримати випускник факультету «Захисту рослин, біотехнологій та екології».

4567891213

На завершення зустрічі співробітники факультетів побажали випускникам успішно скласти національний мультимедійний тест і висловили впевненість, що зустрінуть їх після НАШОЇ ПЕРЕМОГИ уже і якості студентів.

Крок назустріч не що інше, як ще один внесок до перемоги. Активний розвиток нашої держави, безперервний вклад у знання студентів, випуск висококваліфікованих фахівців та тепла підтримка один одного є важливим внеском для перемоги, зростання та процвітання України.

Людмила ДВОРСЬКА,
голова циклової комісії природничих дисциплін
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook