Агробіологічний факультет готовий до очного навчання. Зустріч деканату зі старостами академічних груп

3 березня 2023 року
   Під керівництвом Оксани Тонхи, декана агробіологічного факультету, 2 березня була проведена зустріч деканату з старостами академічних груп факультету.
   Оксана Тонха привітала всіх із успішним закінченням місяцю дистанційного навчання в другому семестрі 2022/2023 навчального року і переходом до очного навчання, що згідно наказу ректора № 897 від 22.11.2022 р. «Про затвердження графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року» розпочнеться 6 березня.
   Володимир Завгородній, заступник декана, наголосив, що на очне навчання в цьому місяці на агробіологічному факультеті виходять 1, 3, 4 курси бакалаврату та магістри спеціальності 201 «Агрономія», що навчаються за освітніми програмами «Агрохімія і грунтознавство», «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві», «Селекція і генетика сільськогосподарських культур», та спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство».
   Звернули увагу на можливі зміни в розкладі. Тому було рекомендовано кожному студенту регулярно перевіряти можливі зміни.
   Обговорили особливості проходження навчальних та виробничих практик в очному форматі в весняному семестрі.
   Зі старостами академічних груп 4-го курсу обговорили шляхи підготовки до ЄВІ, зокрема про можливість проходження безкоштовних курсів.
   В свою чергу старости відзвітувалися про стан в групах та настрій серед здобувачів вищої освіти своїх груп. Загалом, всі студенти з приємним хвилюванням очікують очного навчання. Вже очікують практичних занять, а також можливості повернутися до насиченого студентського життя на території Національного університету біоресурсів і природокористування України.
З нетерпінням очікуємо на студентів в навчальних аудиторіях.

Бажаємо всім миру! 

 

Ірина Шпакович,

 асистент кафедри генетики, селекції і

насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

    
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook