Профорієнтаційна робота кафедри адміністративного та фінансового права

2 березня 2023 року

02 березня 2023 року Надія СТАСЮК, доктор філософії із спеціальності 081 «Право», асистент кафедри адміністративного та фінансового права та кандидат юридичних наук, професор Олена АРТЕМЕНКО, доцент кафедри адміністративного та фінансового права Національного університету біоресурсів і природокористування України 

 

Із привітальним словом виступив Віктор ЛАДИЧЕНКО, заступник декана з наукової та міжнародної роботи, доктор юридичних наук, професор, зазначивши про актуальність професії юриста на сьогоднішній час. 

Під час зустрічі школярі ознайомились зі спеціальністю 081 «Право», за якою університет готує фахівців, умовами навчання, матеріально-технічною базою університету, правилами вступу та організацією студентського життя та дозвілля.

Старшокласники дізналися про міжнародну мобільність та можливість отримання подвійного диплому, що зорієнтувало їх та допомогло визначитися з вибором закладу вищої освіти та майбутньої професії. Цілеспрямованих абітурієнтів зацікавила інформація про  спеціальність 081 «Право» в НУБіП України, яка дає всі необхідні теоретичні знання та практичний досвід і може поєднуватися з активним студентським життям та широким спектром творчих і спортивних заходів.

Олена АРТЕМЕНКО, розповіла про можливості працевлаштування за освітньою програмою "Право" в Києві та по всій Україні, а також запросила учнів Улашанівського ліцею ім. В. Марковського та Цвітоського ліцею Улашанівської сільської ради на навчання до НУБіП України. 

Ми хотіли б подякувати пану Дмитру Бойчаку, заступнику сільського голови з питань діяльності органів виконавчої ради та пані Тетяні Рубан, головному спеціалісту з питань освіти відділу з гуманітарних питань Улашанівської сільської ради, за підтримку в організації цього заходу.

Олена АРТЕМЕНКО

Надія СТАСЮК

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook