«Що посієш - те й пожнеш»

2 березня 2023 року

 

12 березня 2023 року викладач Мирослав ЯЦИКІВ провів відкрите лекційне заняття з дисципліни «Сільськогосподарські машини». Тема «Машини для сівби та садіння с\г культур», групи М-31М та М-21СК.

Якщо охарактеризувати матеріал коротко – цікаво, дуже пізнавально і приближено до реальних умов в господарстві.

543

Під час лекції викладачем був наданий матеріал, опрацьований з різних наукових, навчальних, інформаційних джерел та систематизований для подання його в доступному й одночасно науковому стилі. Великий обсяг опрацьованої інформації надав можливість лектору представити за допомогою мультимедійного застосування такі питання:

  • принцип і способи сівби с/г культур
  • класифікація і будова сівалок.
  • технологічні розрахунки.

Вдало було проведено заключний етап заняття. Підбивши підсумки опрацьова-ної теми, викладач у доступній формі пояснив завдання на самостійне опрацювання, виставив бали за активність та відповів на питання аудиторії.

2

Мирослав Михайлович показав себе як хороший фахівець та вмілий організатор. Йому властиві - виразність вимови, уміння утримувати увагу студентів протягом усього лекційного заняття та уважно реагувати на висловлювання студентів. На занятті було створено атмосферу доброзичливості і взаємоповаги.

Наталія ЮРЧИШИН,
голова циклової комісії 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook