Відкрите заняття з електромонтажної практики

2 березня 2023 року

 

1Відкриті заняття є невід’ємним елементом діяльності педагогічного працівника. Саме тому, 2 березня 2023 року у коледжі майстром виробничого навчання Смерекою Михайлом Олексійовичем було проведено відкрите практичне заняття у групі Е-31м з дисципліни «Електромонтажна практика». Тема заняття: «Монтаж силової електропроводки».

Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програми і календарно-тематичного плану практики. Протягом заняття МВН дотримувався усіх принципів навчання, а саме: принципу свідомості й активності студентів; принципу науковості; принципу систематичності й послідовності; принципу наочності; принципу емоційності навчання.

Майстром виробничого навчання було продемонстровано добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити студентів, вміле застосування відповідних форм роботи та наочних матеріалів. Під час заняття Михайло Олексійович використовував: навчальне обладнання для складання електросхеми, презентації електросхем по темі, що дало змогу студентам показали хорошу результативність та високий рівень володіння теоретичним, практичним матеріалом, вміння його застосовувати на практиці. Також здобувачі освіти виконували індивідуальні завдання.

Студенти показали хорошу результативність та високий рівень володіння теоретичним, практичним матеріалом, вміння його застосовувати на практиці, аналізували отримані результати та вели діалогічне мовлення, ставили питання, висловлювали власні думки.

Основну мету заняття було досягнуто: сформовано практичні навички по монтажу силової електропроводки, забезпечено отримання спеціальних знань для оволодіння спеціальністю. Заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів і заслуговує на схвальні відгуки.

2345691011

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Олег АНДРУСЯК,
завідувач відділу НВП та ПТО
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook