ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ЕКОНОМІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ

1 березня 2023 року

 

128 лютого 2023 року здобувачі освіти економічних спеціальностей відвідали в дистанційному режимі День відкритих дверей для випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів та технікумів, який проводив економічний факультет НУБІП України.

До майбутніх абітурієнтів із вітальним словом звернувся декан Анатолій ДІБРОВА, який привернув увагу до переваг навчання на економічному факультеті НУБіП України, серед яких: можливість отримання подвійних дипломів, розвинена співпраця із бізнес-структурами, що забезпечує нинішнім здобувачам освіти проходження виробничого стажування та практики під час навчання, сприяє гарантованому працевлаштуванню випускників НУБІП України.

Під час Дня відкритих дверей доповідачі надали майбутнім абітурієнтам вичерпну інформацію про умови вступу, особливості навчання в НУБіП України, його історію, здобутки та структуру.

23456

Абітурієнтам була надана вичерпна інформація щодо навчання на підготовчих курсах та участі в олімпіаді у НУБіП України. Наголошено, що учасники олімпіади за результатами тестування отримають іменний Сертифікат учасника олімпіади НУБіП України.

Дякуємо організаторам зустрічі за чіткі та зрозумілі відповіді на питання щодо кількості бюджетних місць, навчального процесу та практик, перспектив працевлаштування випускників, проживання в гуртожитках, організації дозвілля і побуту здобувачів освіти.

Уляна ДУДКА,
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook