Підвищення кваліфікації викладачів кафедри земельного кадастру – важлива складова успішності освітнього процесу

24 лютого 2023 року
факультет землевпорядкування
  Стрімкий ріст нових технологій, великі обсяги інформації, посилення вимог до рівня підготовки випускників вищих навчальних закладів, їх конкурентоспроможності на ринку праці, зумовлюють посилення вимог до сучасного викладача вищого навчального закладу. Зміст та форми підвищення кваліфікації викладачів повинні урізноманітнюватися з урахуванням рівня професіоналізму, досвіду викладання дисциплін та педагогічної майстерності.
  На факультеті землевпорядкування налагоджена співпраця з роботодавцями, в результаті якої, вже проведено спільно з ГО «Всеукраїнська Асоціація фахівців землеустрою» понад сотню круглих столів, практичних навчать, науково-методичних семінарів з актуальних питань з геодезії та землеустрою. Викладачі завжди тримають «руку на пульсі» і знайомі зі змінами в земельному законодавстві, беруть участь у майстер-класах від виробничників, партнерів факультету тощо. Цієї зими, під час канікул, долучилися і до підвищень кваліфікації за межами факультету, що суттєво розширило світогляд викладача на освітній процес.
  Професорка кафедри земельного кадастру Ірина Новаковська долучилася до міжнародного науково-практичного семінару (стажування) "Сучасні виклики до професійної компетентності гаранта Освітньої Програми та науково-педагогічного працівника" ще у вересні. Виконала ряд завдань, прослухала лекції від спікерів з України та Словенії, захистила заключну роботу. В грудні отримала сертифікат компетентності.
  Вебінари для педагогічних працівників різних рівнів освіти відвідала доцентка Ольга Тихенко. Успішно виконала усі практичні складові, застосувавши набуті теоретичні навички, успішно отримала сертифікати вебінарів «Рішення Google for education для автоматизації оцінювання та формування підсумкових документів і звітів» та «Цифрові інструменти google для освіти» (середній рівень).
  Виконуюча обов’язки завідувача кафедри, доцентка Наталія Мединська проходила курси підвищення кваліфікації в межах НУБіП України, на економічному факультеті. Перший – ознайомлення з основами біржової справи, а другий – управління публічними фінансами.
 
  Педагогічні працівники зобов’язані постійно підвищувати свою кваліфікацію не рідше одного разу на п’ять років відповідно до спеціальних законів та положень Програми розвитку університету «Голосіївська інціатива 2025». На кафедрі земельного кадастру постійно моніториться виконання цієї вимоги та складений план стажування (підвищення кваліфікації) на 5 років.
 
 
Наталія Бавровська,

доцентка кафедри земельного кадастру 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook