Микола Ачкевич: моя мрія - "Автомобільний транспорт"

1 березня 2023 року
   - Вітаємо. Представтесь, будь ласка, та розкажіть чому вирішили обрати НУБіП України.
- Доброго дня. Мене звати Микола Ачкевич, мені 16 років і я мрію бути студентом механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України. Я багато чув про цей університет, тут навчалися мої батьки, на 3 курсі навчається мій старший брат і часто розповідає про переваги отримання освіти в НУБіП, наприклад як університет першим відновив навчання після повномасштабного наступу: лекції та практичні проводилися в дистанційному режимі, але в повному обсязі.

   - Яку спеціальність ви обрали і чому її?
- На дні відкритих дверей механіко-технологічного факультету дізнався про відкриття нової спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів та одразу зупинив свій вибір саме на ній. Дуже зацікавило те, що програма спеціальності містить в собі вивчення комп’ютеризованих «розумних» машини та новітніх технологій в сфері перевезень. Любов до автомобілів, та взагалі до транспорту, в мене ще з дитинства, тому не дивно чому я обираю саме цю спеціальність. Чув, що 27 та 29 квітня кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів влаштовує День відкритих дверей. Чекаю його з нетерпінням, щоб скоріше отримати корисну інформацію по вступу, поринути в атмосферу університетського життя та отримати масу позитивних вражень. Я слідкую за життям кафедри на сторінці в соцмережі Instagram, приймаю участь в опитуваннях, розіграшах і вже відчуваю себе студентом НУБіП.

   - Чи маєте хобі та чим полюбляєте займатися у вільний час?
- Захоплююсь футболом, не лише дивлюсь матчі улюблених команд, а й сам професійно граю в футбол. Під час карантину та війни тренування та змагання проводяться доволі рідко, тому я мрію після вступу в університет активно займатися футболом в збірній команді факультету.
Я намагаюся не допускати порожніх годин і навіть хвилин: навчаюсь, займаюся спортом, читаю, дивлюся цікаві фільми, проводжу час із друзями та родиною. Мені здається, це набагато продуктивніше, ніж просто вдаватися до мрій або хвилюватись про невдачі.
- Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів бажає успішно скласти мультидисциплінарний тест і чекаємо Вас на механіко-технологічному факультеті.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook