Слухач підготовчих курсів до вступу в НУБіП Святослав Войтович: захоплений рослинами і доглядом за ними сьогодні - професіонал своєї справи завтра!

28 лютого 2023 року
Київ

Одним із перших на консультаційно-підготовчі курси нашого Університету записався Святослав Войтович. Я добре пам’ятаю день нашого першого знайомства, Святослав мене вразив своїм глибоким поглядом і безмежною скромністю. З перших хвилин розмови було видно його глибоке захоплення рослинами. Про цього надзвичайного юнака можна прочитати на сайті міжнародної мережі садоводів oGorodniki

 

Розкажіть, будь ласка, про себе.
Я народився та проживаю у самому зеленому місті нашої прекрасної країни – Києві! Зараз мені 17 років. Навчаюся в гімназії №107 "Введенська".
Чим Ви захоплюєтесь?
Починаючи з дитинства, я любив доглядати за нашими домашніми рослинами. Вони мені дуже подобались своєю різноманітністю. Кожна чи то рослина, чи то квітка, була особистістю, мала свій характер, зовнішність. Серед них були навіть свої улюбленці. Трохи пізніше я став дивитись та слухати різноманітні передачі про розведення та догляд за домашніми рослинами. Буваючи з батьками в садових центрах, я не міг пройти повз рослину, яка гинула. Батьки, розуміючи моє ставлення до рослин, завжди купували мені котрусь з них. Я був радий повертати їх до життя.
Час минав, мені стало цікаво вивчати садові культури. На дачній ділянці під Києвом є своя теплиця для вирощування овочів та різноманітної зелені, квітники з цікавими рослинами, затишний ставочок з німфеями (водяними ліліями), багато фруктових дерев, декоративних хвойних та листяних видів. Весь свій вільний час я присвячую своєму улюбленому малому саду.
Як Ви дізналися про наш Університет?
Про те, що в Києві є такий чудовий університет я знав давно. Саме тут фахово і якісно готують спеціалістів по садово-парковому господарству. Я відвідував дні відкритих дверей і був на території цього закладу. Це ще більше мене укріпило в моїх намірах навчатися в інституті лісового і садово-паркового господарства.
Від Оксани Михайлівни Багацької дізнався про консультаційно-підготовчі курси підготовки до національного мультипредметного тесту. Долучився до занять з чотирьох предметів, щоб краще підготуватися до вступу. Заняття на курсах проводять дуже якісно і різнопланово, матеріал викладається в доступній формі.
А що далі плануєте робити?
Моя зацікавленість до садівництва не зникла, я зрозумів, що хочу присвятити своє життя вивченню та вирощуванню рослин. Вони надихають мене ставати кращим, дарують почуття спокою, радості і впевненості у завтрашньому дні. Тому після закінчення 11 класу я дуже хотів би продовжити своє навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України!
Ми щиро бажаємо, щоб Святослав став студентом нашого Університету, адже саме на таку професійно орієнтовану молодь спрямовані зусилля викладацького складу і саме за такими талановитими молодими людьми – майбутнє нашої країни!

 

 

 

Оксана Багацька,
керівниця консультаційно-підготовчих курсів
НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook