Навчальна практика 2023 у агрономів - початок

28 лютого 2023 року
Дистанційне навчання якось затягнулося.
Саме час вже проявити себе у справі.
   Зима – пора року, коли всі сади вбираються в білосніжні шати. Але вже прийшов час прокидатися від зимової сплячки та готуватися до квітування вишні, черешні, яблуні та персика. А вже влітку ласувати стиглими, налитими сонцем плодами.
   Звучить дуже апетитно, але чи всі ви знаєте скільки любові, турботи та наполегливої роботи покладено до кожного плоду. Про це вже з впевненістю можуть розповісти студенти 3-го курсу агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України.

   Студенти успішно пройшли курс лекцій та практичних занять з дисципліни «Плодівництво» в університеті, а тепер під керівництвом викладачів кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка проходять навчальну практику з плодівництва та готують сад у ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» до весни. 

   Студентка Ліза Титенко, учасниця співочого колективу Колос, доповнює атмосферу навчальної практики українськими піснями. Її товариші погоджуються, що такі пісні піднімають патріотизм і додають ентузіазму до роботи.
 
   
 
    Дівчата та хлопці під час обрізки дерев із задоволенням дискутують між собою та з викладачами щодо правильності проведення таких робіт. Зокрема і про важливість формування врожаю.
 
 
 
   Крім того, навчальна практика у ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» це гарна можливість чудово провести свій час. 
   Практика обіцяє бути захопливою та цікавою. А от результати такої роботи зможемо перевірити за урожайністю саду цього року.
Бажаємо студентам успіхів та незабутніх вражень!
Олександр Гаврилюк
доктор філософії, асистент
кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook