Атестація аспірантів-обліковців: наукові досягнення та перспективи у майбутньому

9 лютого 2023, 14:36

Кафедра обліку та оподаткування 8 лютого 2023 року провела чергове засідання, на якому обговорювалися питання атестації здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, що здійснюють дослідження під керівництвом НПП кафедри обліку та оподаткування та виконання ними індивідуальних планів виконання освітньо-наукової програми підготовки здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальності 071-Облік і оподаткування.

 Заслухані звіти аспірантів, які доповіли про стан виконання індивідуального плану, освітньої та наукової складової підготовки доктора філософії.

Свої звіти представили здобувач третього року денної форми навчання Юрлова А.М. (Науковий керівник – д.е.н., проф. Гуцаленко Л.В.), здобувач другого року вечірньої форми навчання Попова О.О. (Науковий керівник – д.е.н., проф. Гуцаленко Л.В.), здобувачі першого року денної форми навчання Альошин В.Є. і Буличов В.А. (Науковий керівник – д.е.н., проф. Гуцаленко Л.В.), Бурдим Ю.М. і Кривошей О.В. (Науковий керівник – к.е.н., доц. Литвиненко В.С.), Савченко Н.Л. (Науковий керівник – к.е.н., доц. Боярова О.А.).

 

 Здобувачі рівня доктора філософії ґрунтовно зупинилися на основних результатах роботи за звітний період. Розкрили власні здобутки та досягнення щодо участі в конференціях, написанні статей у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах, а також представили плани на перспективу.

Наукові керівники позитивно охарактеризували аспірантів та їх роботу, навели стислу характеристику по співпраці з науковим керівником та кафедрою.

 


В активному обговоренні результатів наукових досліджень аспірантів прийняли участь професори та доценти кафедри, мали можливість задавати питання, на які аспіранти дали змістовні відповіді.

Після заслуховування звітів аспірантів і здобувачів завідувачем та членами кафедри обліку та оподаткування було прийнято одноголосне рішення щодо затвердження звітів. За результатами обговорення члени кафедри схвалили рішення про атестацію всіх аспірантів і здобувачів.

 

 

Попри складності воєнного часу, аспіранти-обліковці відводять належне місце здійсненню наукових досліджень, написанню дисертаційних робіт.

Завідувач кафедри, професор Любов Гуцаленко привітала аспірантів і наукових керівників, порадила здобувачам й надалі виконувати всі поставлені завдання Індивідуального плану виконання освітньо-наукової програми
підготовки здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії
, у визначені терміни, зокрема щодо освітньої та наукової складової складової, а також акцентувала увагу на необхідності підвищувати публікаційну активність і у виданнях alma mater.

Любов Гуцаленко,

завідувач кафедри кафедри обліку та оподаткування

Тамара Гуренко,

доцент кафедри обліку та оподаткування

          

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook