РІК НАШОЇ НЕЗЛАМНОСТІ (до річниці початку повномасштабної війни)

27 лютого 2023 року

  

1Сьогодні, 24 лютого 2023 року – річниця початку повномасштабної війни, рік нашої незламності. Протягом цих пекельних 365 днів криваві окупанти вбили 487 наших дітей, поранили – 954, зниклими вважаються 345 неповнолітніх. Внаслідок військової агресії росії загинуло понад 8 тисяч цивільних, 13 тисяч людей зазнали травм. «Небесне військо» поповнили понад 13 тисяч наших захисників.

Біль втрат посилює нашу волю до Перемоги. Ми будемо вічно пам’ятати та помстимося за кожного полеглого захисника України.

«Сьогодні хвилини мовчання буде замало... Сьогодні для мене День мовчання... Сьогодні для мене день тихої молитви за усіх загиблих за цих страшних дев'ять років війни... Сьогодні слова не потрібні... Сьогодні до кінця моїх днів буде днем невимовного суму, болю, гіркоти, скорботи... Вічна пам'ять усім, кого жорстоко вбила росія!» - написала на своїй сторінці у «Фейсбук» директорка коледжу Світлана Пилипишин.

Попереду багато боротьби, але ми точно знаємо, що вийдемо з неї переможцями, бо здобули найголовніше – національну єдність заради спільної мети, незламність і віру в Україну та мужніх героїв, що боронять її кордони. Ми викарбували свій, український генетичний код, який не під силу зламати російським терористам.

234568791011

Галина Процик,
заступник директора з виховної роботи
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook