Профорієнтаційна робота

23 лютого 2023 року
Одним із найважливіших кроків у житті людини є вибір професії. Адже займатись тим, що тебе цікавить, приносить радість, - одна з умов відчуття життєвої повноцінності. Прагнення «знайти себе», стати «самим собою», індивідуальністю - неодмінна ознака юності.
Вибір професії - це найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.
23 лютого 2023 року в рамках планової профорієнтаційної роботи була проведена онлайн-конференція з учнями Боярського академічного ліцею «Інтелект» Боярської міської ради на якій майбутні випускники отримали необхідну інформацію щодо вступу до Боярського фахового коледжу НУБіП України. Учням були презентовані спеціальності за якими ведеться підготовка у коледжі, доведена інформація про особливості та переваги навчання у закладі, можливості особистісного розвитку. Окрім того, проведено ознайомлено з офіційним сайтом Боярського фахового коледжу та запрошено на День відкритих дверей онлайн. Зустріч була цікавою, учні виявили інтерес та задоволення від спілкування.
За сприяння в організації заходу дякую адміністрації ліцею: директору Пекур В.К., заступнику директора Юрчук О.В. та класному керівнику 9А Шляховій Ю.О.

 

Світлана ПІНЧУК, викладач економічних дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook