ЛЕКЦІЯ-БЕСІДА "РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ ЯК ПОЧАТОК ВЕЛИКОЇ БОРОТЬБИ ЗА СВОБОДУ"

22 лютого 2023 року

  

422 студенти групи Е-41М ВСП "Бережанський фаховий коледж НУБІП України" взяли участь у лекції -бесіді на тему"Революція Гідності як початок великої боротьби за свободу ", яку організував викладач історії Віталій Скасків.

23

 

Ця година спілкування присвячена дев'ятій річниці Героїв Небесної Сотні та в своєму змісті став продовженням вшанування пам'яті полеглих борців у заходах, в яких наші студенти беруть участь протягом цього тижня.

1

Під час заняття, проаналізувавши хронологію тих подій, учасники лекції протягом довгого часу обговорювали ті факти, які власне під час Революції Гідності загартували наше громадське суспільство та допомагає нам сьогодні повноцінно тримати оборону та здобувати перемоги, нагородою якої є вільне безпечне життя у європейському розвитку, а головне у територіальній безпеці.

Ми свідомі сучасні покоління, яких вже ніколи не зламати. І як підбиття підсумків, сьогодні на занятті, викладач та студенти, обговорили та узгодили також, які цінності свідомого та сильного суспільства повинні надалі закластися у виховання майбутніх поколінь, завдяки яким повік буде невмерущим дух Майдану та свободи, гідності та патріотизму. 

Знаючи що думки, ідеї та слова можуть матеріалізуватися, ми впевнені, що так обов'язково станеться, і буде реальністю наша воля та перемога, і все у нас буде Україна.

СЛАВА ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!!!

СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Віталій Скасків,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін 
  

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook