ЗРОБИТИ ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР – ЦЕ ПРАВИЛЬНО ОБРАТИ МАЙБУТНЮ ПРОФЕСІЮ!

25 грудня 2014 року
м. Київ, Києво-Святошинської район

    24 та 25 рудня 2014 року в Лісниківській загальноосвітній школі I-III ступенів імені Михайла Грушевського та Ходосівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася зустріч вчителів та учнів з фахівцями факультету харчових технологій та якості продукції АПК.

    Питання профорієнтації завжди були у центрі уваги держави і суспільства, але сьогодення потребує принципово нових підходів до організації та функціонування системи професійної орієнтації підростаючого покоління. 
    Вибір професії – важлива ланка у життєвому і професійному становленні людини. Саме професія дає їй змогу задовольнити основні свої потреби, відчувати задоволення від роботи, реалізувати себе як особистість.Відповідно особливо актуальним стає набуття дітьми та підлітками адекватних уявлень і знань про сучасну професійну діяльність, формування у них психологічної готовності до вибору майбутньої професії та трудової діяльності. 
     Асистент кафедри технології м’ясних, рибних і морепродуктів Іванюта Анастасія Олександрівна розповіла про історію та структуру Національного університету біоресурсів і природокористування України, про факультети та спеціальності. 
 Представник факультету представила роздатковий матеріал, брошури, зацікавила школярів основними напрямками наукової діяльності факультету, оскільки найбільша увага у світі приділяється саме харчуванню, процесам дослідження якості сировини, технології виробництва продуктів харчування,створенню екологічно-безпечних технологій виробництва, переробці та зберіганню продукції АПК. 
     Анастасія Олександрівна, яка є випускницею Лісниківської загальноосвітньої школиI-III ступенів імені Михайла Грушевського поділилась власним досвідом з школярами, розповівши про свій свідомий вибір спеціальності, який сформувався саме з шкільних років!

     Надана інформація не залишила байдужим жодного школяра, оскільки діти Київської області змалечку відносяться з цікавістю до продукції АПК, тому що всі працюють на присадибних ділянках, вирощують городину, займаються домашнім господарством. Відповідно любов і цікавість до якості та безпечності продукції АПК привита в них ще змалечку.

     Підсумувавши результати зустрічі, асистент кафедри  технології м’ясних, рибних та морепродуктів Іванюта Анастасія Олександрівна підкреслила школярам, що любов до спеціальності формується змалечку!!!

 

Декан факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК,
д.т.н., проф. Баль-Прилипко Л.В.


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook