Наукове стажування у Варшавському університеті наук про життя

11 лютого 2023 року

 Протягом грудня 2022 р. – січня 2023р. завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська проходила наукове стажування за Стипендіальною програмою Національної комісії Польщі у справах ЮНЕСКО у Варшавському університеті наук про життя (Warsaw University of Life Sciences - SGGW) під керівництвом професора кафедри економіки та організації підприємств Інституту економіки та фінансів доктора хаб., професора SGGW Агати Малак-Равліковської.  

 

  
Участь у Програмі дала можливість ознайомитись та ґрунтовно попрацювати із базами даних Головної бібліотеки Варшавського університету наук про життя, навчальними планами підготовки бакалаврів і магістрів зі спеціальності «Менеджмент», навчальною програмою в Докторській школі Варшавського університету наук про життя.
 
  
Упродовж стажування Тетяна Балановська мала зустрічі із директором Інституту економіки та фінансів доктором хаб., професором SGGW Маріушем Мацейчак, директором Інституту менеджменту доктором хаб., професором Йоанною Палішкевич, завідувачем кафедри економіки та організації підприємств Інституту економіки та фінансів доктором хаб., професором Генріком Руновські та іншиминауково-педагогічними працівниками Варшавського університету наук про життя, на яких обговорили можливі напрями подальшої співпраці, проведення наукових досліджень та питання підготовки здобувачів вищої освіти.
 
 
Тетяна Балановська на засіданні Інституту менеджменту ознайомила польських колег із структурою та основними напрямами діяльності Національного університету біоресурсів та природокористування України, зокрема факультету аграрного менеджменту та кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, що викликало жваве обговорення, зацікавленість та обмін думками.
 
 
Під час стажування Тетяна Балановська взяла участь у різних заходах, організованих структурними підрозділами Варшавського університету наук про життя, а також інших організацій, серед яких III Наукова конференція «Виклики логістики у сучасному світі» (Варшавський університет наук про життя, Інститут економіки та фінансів, кафедра логістики), семінар «Вуличні люди як соціальна проблема» (Інститут розвитку села та сільського господарства Польської академії наук), зустріч із професором Лукашем Хардтом щодо представлення книги «Есе про монетарну політику в період невизначеності» (Варшавський університет, факультет економічних наук), виставка Solar Energy Expo (Ptak Warsaw Expo). 
 
  
  
 
 
Дякуємо керівництву Варшавського університету наук про життя та координатору програми доктору хаб., професору SGGW Агаті Малак-Равліковській за надану можливість проходження стажування, за підтримку народу України!
 
Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook