Майстер-клас від компанії PROFI CLUB на тему: «Маркування харчових продуктів» для магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

21 лютого 2023 року

     З розвитком Всесвітньої Мережі Інтернет людство отримало безліч унікальних можливостей та умов для віртуального навчання та спілкування. Сьогодні онлайн-зустрічі стають найпопулярнішою формою дистанційного інтерактивного навчання серед освітян.

      16 лютого 2023 року для здобувачів вищої освіти спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка», освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація» разом із наставником Тетяною Розбицькою був проведений майстер-клас від компанії PROFI CLUB на тему: «Маркування харчових продуктів».

     Спікер зустрічі – Ольга Бранчук (державний інспектор з питань безпечності харчових продуктів, державний та внутрішній аудитор системи НАССР).

     Дана зустріч зібрала спеціалістів-виробників, рестораторів, керівників закладів освіти та контролюючих органів, а також викладачів профільних спеціальностей та звичайно ж майбутніх фахівців зі стандартизації.

 

       Програмою зустрічі розкрито такі питання, а саме: основні вимоги щодо маркування харчових продуктів; правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів; увага споживача при купівлі продуктів; відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування та процедура дій споживача при виявленні невідповідної інформації на етикетці харчового продукту.

       Висловлюємо щиру подяку за онлайн-зустріч, пізнавальну інформацію та очікуємо наступних зустрічей.

 

Денис Науменко,
староста ОС «Магістр» 1 року навчання
факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook