Студент гуманітарно-педагогічного факультету Данііл Дяченко – переможець чемпіонату України з Таеквон-до ІТФ

21 лютого 2023 року
  З 16 по 19 лютого у Вінниці в СК «Нокаут» відбувся Чемпіонат України з Таеквон-до ІТФ серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів.
  Медалі на чемпіонаті України розігрувалися в 4-х вікових групах. Билися одночасно на кількох татамі. Для виявлення переможця і для підрахунку результатів використовувалося електронне обладнання. В змаганнях взяло участь 480 учасників зі всієї України.
  Серед учасників змагань виступав студент нашого університету Данііл ДЯЧЕНКО (гуманітарно-педагогічний факультет, спеціальність «Фізична культура і спорт»). Він змагався у розділі туль, спаринг і в силовому розбиванні досок серед чоловіків віком 18+.
  Туль – це комплекси вправ, що складаються з основних атакуючих та захисних дій, що виконуються в логічно обґрунтованої послідовності. Учень імітує поєдинок з кількома суперниками. При цьому виконуются різні атакуючі чи захисні дії, що відповідають "обставинам, що склалися".
  В таеквон-до існує 24 тулі. Чому саме 24? Як писав засновник таеквон-до генерал Чой Хонг Хі, в масштабі вічності життя людини можна розглядати як одну добу. Доба складається з 24-х годин. Відповідно, ці 24 тулі символізують все життя генерала Чой Хонг Хі, яке він повністю присвятив Таеквон-до.
  Данііл виборов 2 перших місця у розділах туль і спаринг і став абсолютним чемпіоном, що дало йому змогу потрапили до складу Національної збірної команди України і представляти нашу країну на чемпіонаті Європи, який відбудеться у м. Єзоло (Італія) з 17 по 24 квітня 2023 року.
 

Вітаємо Данііла з перемогою і бажаємо успіху на чемпіонаті Європи!

 
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook