Факультет ветеринарної медицини НУБіП України плідно співпрацює з ТОВ «Барбус» - ексклюзивним дистриб'ютором продукції Hill's в Україні

22 лютого 2023, 10:35
ФВМ НУБіП України

   В 2022-2023 навчальному році на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України дисципліну за вибором студента «Дієтологія дрібних домашніх тварин» викладають доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Тетяна Палюх та асистент Марина Дробот.

   Унікальність дисципліни полягає у формуванні в здобувачів вищої освіти навичок підбору ефективної, збалансованої дієтотерапії, яка дозволить покращити загальний стан тварини в період інтенсивних навантажень, сприятиме попередженню та лікуванню захворювань травної, сечової, ендокринної та інших систем організму.
   З метою надання студентам сучасної інформації з дисципліни «Дієтологія дрібних домашніх тварин» і забезпечення якісної освіти та професійної кваліфікації на рівні світових вимог, до співпраці були запрошені фахівці компанії Hill’s Pet Nutrition. Компанія має дослідницькі центри й лабораторії, спеціалізується на виготовленні високоякісних продуктів харчування для котів і собак та забезпечує ними тварин в Україні. Понад 200 ветеринарних фахівців і дієтологів застосовують свої глибокі наукові знання та практичний досвід для розробки харчування, яке змінює на краще життя тварин і їхніх власників.

   Матеріали саме таких фахівців лягли в основу лекційного курсу з дисципліни «Дієтологія дрібних домашніх тварин», що стало можливим завдяки підтримці ТОВ «Барбус», ексклюзивного дистриб’ютора Hill’s Pet Nutrition в Україні.
   До співпраці долучилась Олена Цвіліховська, провідна менеджерка з розвитку ветеринарного напрямку ТОВ «Барбус». Вона познайомила студентів з особливостями і метою роботи компанії, всесвітньо визнаними брендами, серед яких Hill’s, VetExpert, IDEXX, Dermoscent, Sera, ARM & HAMMER, Ever Clean і багато інших.

   До лекції приєдналась також бренд-менеджерка по роботі з ветеринарною спільнотою ТОВ «Барбус», кандидат ветеринарних наук Наталія Гаврасьєва. Вона ознайомила зі специфікою роботи компанії, а також провела конкурс серед присутніх студентів. Студенти, які правильно відповіли на питання «Який перший у світі лікувальний дієтичний раціон створила компанія Hill’s Pet Nutrition і допомогла врятувати і продовжити життя собаки-поводиря Бадді?», отримали подарунки від компанії. Це такі студенти, як Ганна Бородіна, Дар'я Тарасенко, Софія Ничипорук та Анна Матвієнко.

   Згідно з календарним планом освітнього компоненту «Дієтологія дрібних домашніх тварин», тема першої лекції передбачала висвітлення теми «Особливості обміну білків і вуглеводів у дрібних домашніх тварин».

   Студенти отримали вичерпну інформацію щодо потреб у білку та вуглеводах м'ясоїдних, всеїдних і травоїдних тварин. Ознайомилися з методами їх вимірювання в організмі тварин та кормі, навчились визначати якість білку і розглянули клінічні ознаки за білкової недостатності та порушенні обміну вуглеводів.

   Наприкінці лекції всім бажаючим студентам було запропоновано приєднатися до групи HILL'S VET UKRAINE у Viber та до соціальних мереж Барбус, де можна отримати багато важливої інформації й поспілкуватися на цікаві теми.

   Щиро дякуємо компанії ТОВ «Барбус», ексклюзивному дистриб'ютору продукції Hill's в Україні, особисто провідній менеджерці з розвитку ветеринарного напрямку ТОВ «Барбус» Олені Цвіліховській та бренд-менеджерці по роботі з ветеринарною спільнотою ТОВ «Барбус» Наталії Гаврасьєвій за плідну співпрацю.

Доцент Тетяна Палюх
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook