Аспіранти ННІ лісового і садово-паркового господарства успішного пройшли проміжну атестацію 2022-2023 навчального року

20 лютого 2023 року

     20 лютого 2023 року в інституті відбулася проміжна атестація аспірантів усіх форм навчання, які навчаються на освітньо-наукових програмах «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство» та «Деревообробні та меблеві технології» за перше півріччя 2022-2023 навчального року. Атестаційною комісією (створеною наказом № 38 від 23 січня 2023 р.) у складі директора НДІ Романа Василишина (голова комісії), гарантів ОНП – Олени Колесніченко, Віктора Миронюка та Юрія Цапка, професорів – Петра Лакиди та Сергія Ковалевського, а також секретаря Каміли Покотилової, дистанційно заслухано детальні звіти 31 аспіранта за результатами виконання ними освітньої на дослідницької складової ОНП.

 

     Уже традиційним питанням цьогорічної атестації стало обговорення сучасних викликів, що значно впливають на здійснення досліджень в умовах воєнного стану. Через військову агресію проти України частина аспірантів продовжує втрачати можливості для ефективного проведення наукових досліджень. За результатами обговорення комісією рекомендовано надати академічну відпустку на наступний навчальний рік трьох аспірантів різних форм навчання (Іванні Даніловій, Миколі Ярощуку, Владиславу Омельчуку).

     Загалом аспіранти інституту продемонстрували успішне виконання своїх індивідуальних планів за звітний період як у напрямі виконання освітньої складової ОНП, так і за показниками публікаційної активності, збору польових дослідних даних та підготовки текстової частини дисертаційної роботи.
     Атестаційна комісія щиро вітає аспірантів з успішною атестацією та бажає успіхів у процесі подальшого навчання.

Директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва
Роман ВАСИЛИШИН
Гаранти освітньо-наукових програм
Олена КОЛЕСНІЧЕНКО, Віктор МИРОНЮК та Юрій ЦАПКО

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook