Світовий престиж української науки

20 лютого 2023 року

16 лютого в м. Дрокія (республіка Молдова) відбувся науковий семінар "Світові тенденції та інновації у сільському господарстві", який об’єднав не тільки науковців, а й аграріїв та практиків.

Організаторами семінару стали Міжнародний сільськогосподарський кластер "Дністер", SRL "Biovicol Agro" та ТОВ "Агроальт". Дуже приємно, що організатори знайшли можливість долучатися  українським колегам та ділилися цінним досвідом.

Пишаємося, що одним із запрошених спікерів цього семінару була доцентка кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Ольга Олександрівна Кравченко, яка представила доповідь щодо підходів до оцінки екологічної безпеки препаратів, отриманих абляційною нанотехнологією.

Не дивлячись на воєнний стан, українська наука не тільки продовжує успішно розвиватися, а й ще ділиться досвідом з колегами інших країн. І це не дивно, тому що першочергове завдання аграрного сектора –н адійне забезпечення населення екологічно безпечною сільськогосподарською продукцією. І ми впевнені, що українська наука у процесі відбудови держави у повоєнний час буде мати пріоритет. Великій країні  - успішні вчені!

Ольга Кравченко,

доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook