ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

20 лютого 2023 року

 

1Не зважаючи на майже щоденні повітряні тривоги, вимкнення світла та інші обмеження військового часу 18 лютого 2023 року у Тернополі стартував ІІ обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Цього року до конкурсу було допущено 228 наукових проектів юних науковців у різних секціях та відділеннях. З вітальним словом до учасників звернулась директор Тернопільського обласного відділення МАН України Мигайчук Олександра Михайлівна. Вона зокрема, привітала учасників з першим за 3 роки очним етапом проведення конкурсу, можливо без зайвих урочистостей, але з живим спілкуванням, новими знайомствами та обміном досвідом. Під час виступу Олександра Михайлівна вручила сертифікати учасникам Всеукраїнського конкурсу молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA» (Сергій Болцарівський та Богдан Проць). Окрім сертифікатів учасники конкурсу отримали запрошення на відвідування Музею науки МАН у Києві.

23456

Від ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» до ІІ етапу захисту науково-дослідницьких робіт були представлені наступні проекти:

  1.  «Розробка роботизованого пристрою з можливостями створення фото 360о», Болцарівський Сергій (секція Робототехніка);
  2.  «Робот-маніпулятор для малювання маркером», Седанов Артур (секція Робототехніка);
  3.  «Розробка чат-боту для збору візуальної інформації про мінно- вибухові пристрої», Новіцький Денис (секція Системи та технології штучного інтелекту);
  4. «Використання онлайн симулятора Tinkercad, як засобу для впровадження STEM-освіти», Михайлевич Роман (секція Навчальні ігрові програми та віртуальна реальність).

Наші студенти-науковці гідно представили власні проекти, отримали відповідні оцінки журі, але про офіційні результати буде відомо згодом.

Сергій ШТОГРИН,
керівник секції робототехніки
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook