Профорієнтаційна робота кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології продовжується

20 лютого 2023, 8:37
ФВМ НУБіП України

   Нині перед сьогоднішніми випускниками – майбутніми абітурієнтами стоїть вибір, від якого, великою мірою залежить їх майбутнє. Це вибір майбутньої професії, оточення, кола спілкування, у якому формується особистість, світогляд. Без перебільшення, правильно, виважено і об’єктивно можна сказати, що вдало обрана професія та оточення є однією зі складових щастя у майбутньому.

   Саме зараз випускники шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів визначаються із предметами, які будуть здавати під час проходження НМТ. А предмет за вибором у цьому випадку і буде визначальним щодо майбутньої спеціальності.
   З метою допомогти з вибором напрямку та спеціальності доцент кафедри епізоотології мікробіології і вірусології факультету ветеринарної медицини Олександр Мартинюк провів низку профорієнтаційних заходів із учнями шкіл м. Києва та Київської області, зокрема: Ліцей 303 суспільно-природничого профілю м.Києва, Український колеж ім.В.О. Сухомлинського м. Києва (спеціалізована школа № 272), Київська загальноосвітня школа№ 196, Київський, коледж Вадима Гетьмана, Пирятинський ліцей № 4 (обл. Полтавська, м. Пирятин) та ЗОШ №3 м.Трускавець.
  Під час цих зустрічей учні одинадцятих класів отримали корисну та цікаву інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, про можливості та переваги навчання на факультеті ветеринарної медицини.

   Ні учні ні учителі не знали, що навчання за спеціальністю «Ветеринарна медицина» триває 6 років, та передбачає вступ одразу на ОС Магістр.
   Також, здивування викликало, що це єдиний факультет ветеринарної медицини у м. Києві.
   Особливу увагу Олександр Мартинюк  приділив цьогорічним умовам вступу, ознайомивши учнів із тонкощами вибору пріоритету, вагові коефіцієнти обраних дисциплін, можливість отримати додаткові бали після проходження підготовки до НМТ на курсах у НУБіП України. Також, щодо можливого порядку проведення національного мультипредметного тесту, та попередніми строками вступної кампанії.
   Учням було цікаво дізнатися, що випускники факультету мають дуже широкі можливості працевлаштування, які не обмежуються лікуванням тварин у клініках ветеринарної медицини та на фермах.

Володимир Мельник, завідувач кафедри
епізоотології, мікробіології і вірусології

 
 
 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook