Атестація аспірантів у фокусі наукової ради економічного факультету

15 лютого 2023 року
   15 лютого 2023 року відповідно до наказу ректора НУБіП України № 38 від 23.01.2023 року відбулася атестація аспірантів та здобувачів економічного факультету.

     Комісія працювала в складі: д.е.н., професора, декана факультету Анатолія Діброви; д.е.н., професора Вікторії Байдали; д.е.н., професора Надії Давиденко; д.е.н., професора Миколи Ільчука; д.е.н., професора Любові Гуцаленко; д.е.н., професора Юлії Негоди. Комісія заслухала звіти аспірантів та здобувачів у змішаному форматі.
\
      Особлива увага була приділена аспірантам та здобувачам четвертого курсу, що прозвітували про фактичні результати підготовки за семестр та в цілому за період навчання в аспірантурі, акцентуючи увагу на отриманих ними основних результатах дисертаційного дослідження, їх актуальності, науковій новизні та прикладному значенні, методиці дослідження, та методах, які при цьому застосовуються, достовірності отриманих результатів та ступеню їх апробації.
     Аспіранти та здобувачі другого та третього року навчання звітували про опубліковані наукові статті й тези за результатами дослідження та підготовку в цілому дисертаційного дослідження.
    Аспіранти та здобувачі першого року прозвітували про затверджені теми і план дисертаційного дослідження, виконання в повному обсязі освітньої складової (складені іспити і заліки) за перший семестр освітньо-наукової програми.
     Всі 92 аспіранти та здобувачі економічного факультету були успішно атестовані, а результати звітування оформлені відповідними документами.
 
Юлія Негода,
заступник декана з наукової роботи

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook