Відкрита онлайн-лекція «З Аграрварду в Гарвард та назад» від Дмитра Скорнякова

16 лютого 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

16 лютого в рамках проєкту «Агрокебети» відбулась відкрита онлайн-лекція від генерального директора HarvEast, а також члена Наглядової Ради проєкту “Агрокебети” Дмитра Скорнякова на тему: “З  Аграрварду в Гарвард та назад”. В ній прийняли активну участь студенти факультету аграрного менеджменту НУБіП України, зокрема члени наукового гуртка “Основи наукових досліджень в агробізнесі”, студенти здобувачі освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності 073 - «Менеджмент» і студенти магістратури освітніх програм : «Менеджмент ЗЕД» та «Адміністративний менеджмент».

 

 

Саме за участі Дмитра Скорнякова, вперше в історії HBS (Harvard Business School), розглянули бізнес-кейс по Україні. Він поділився цінними знанням із усіма присутніми на конференції. Дмитро Скорняков має вищу освіту в галузі фінансів та права, є володарем престижного ступеня Certified Public Accountant (США). За його плечима більш ніж 16-річний досвід роботи на різних аналітичних та операційних посадах. До приходу до HarvEast Дмитро обіймав посаду старшого менеджера у провідній міжнародній аудиторській компанії Pricewaterhouse Coopers. В агрохолдингу HarvEast працює з перших днів його заснування.

 

На онлайн зустрічі він розповів свій шлях до становлення генеральним директором та шлях до однієї з найкращих і найсильніших бізнес-шкіл світу Harvard Business School, про поточне навчання в Гарвардській бізнес-школі а також виступ в Гарварді, де він з колегами презентував бізнес-кейс по Україні. Лектор намагався якомога краще передати свій досвід усім бажаючим та зробити зустріч цікавою і корисною. Після виступу відбулась дискусія, під час якої Дмитро Скорняков відповідав на запитання присутніх та поділився порадами для молодих аграріїв, зокрема, щодо навчання.

 

 

Підготували:

Члени наукового гуртка

«Основи наукових досліджень в агробізнесі»

Ольга Коломієць та Марія Ястребінська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook