День Безпечного Інтернету 2023

7 лютого 2023 року
7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це вже 20 День безпечного Інтернету.
День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.
Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх. Так здобувачі освіти спеціальності 122 Комп'ютерні науки під час занять разом з викладачем Семенютою Іриною, обговорили загрози які чекають нас у мережі, проблеми етичного спілкування, які не повинні містити прояви тероризму, дискримінації, неповаги, дослідили ризики своєї поведінки в Інтернеті та сформували поради щодо безпечного використання Інтернету. 
Адже, Інтернет - це вороже середовище, і ми повинні бути пильними, щоб наші дані не були скомпрометовані. Зловмисники креативні та будуть використовувати різні методи, щоб обдурити користувачів. 
#SID2023, #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету 
 

Ірина СЕМЕНЮТА, викладач


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook