ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА

6 лютого 2023 року

Профорієнтаційна робота є надзвичайно важливою. До неї долучаються і студенти Боярського фахового коледжу. Це дуже добре, адже вони можуть поділитися своїми враженнями і про студентське життя, і про викладачів, і про дозвілля, і, що надзвичайно важливо – майбутню професію. Так, студенти Боярського фахового коледжу Ігор Вижиховський та Анжеліка Легенька відвідали Боярську загальноосвітню школу №1 та Тарасівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Зустріч із випускниками 9 та 11 класів була продуктивною і цікавою. Ігор та Анжеліка поділилися своїми враженнями про студентське життя, бо воно і в умовах воєнного стану є насиченим: навчання проходить очно і дистанційно, студенти займаються волонтерською діяльністю, пишуть наукові статті, беруть участь у семінарах, тренінгах, при очному навчанні відвідують гуртки за інтересами, а кращі отримують стипендію.

Розповідь Ігоря викликала неабиякий інтерес у школярів і більшість із них повідомили, що при виборі закладу освіти для вступу пріоритетним є Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Наприкінці зустрічі Анжеліка запросила учнів на День відкритих дверей онлайн, який відбудеться 23 лютого 2023 року.

Сподіваємось, що ця зустріч позитивно вплине на вибір майбутньої професії і продовження навчання у Боярському фаховому коледжі.

 

Людмила РАДЧЕНКО,

голова циклової комісії гуманітарних та суспільних дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook