Розвиток кар’єри. Підбір та оцінка персоналу

3 лютого 2023 року

2 лютого 2023 року студенти випускних груп економічного відділення Боярського фахового коледжу прослухали он-лайн лекцію на тему «Розвиток кар’єри. Підбір та оцінка персоналу» за магістерським проєктом «Агрокебети».

Спікер лекції – Володимир Коломоєць, член Наглядової Ради проєкту «Агрокебети», партнер по роботі з клієнтами та керівник офісу Pedersen & Partners в Україні. Широкий досвід пана Коломойця налічує понад 20 років у сфері пошуку й підбору керівників вищої ланки, він брав участь в понад 300 проєктах пошуку у всіх групах практик. Особливу увагу пан Володимир приділяє фінансовому та банківському секторам, а також промисловому сектору (важка, гірничо-видобувна, металургійна промисловості та агробізнес), секторам телекомунікацій, технологій, й споживчих товарів в країнах СНД.

У передмові спікер зазначив, що через повномасштабне вторгнення росії майже 5 млн громадян України втратили роботу, але в аграрній сфері потрібні люди. Чому? За даними Growford Institute, після закінчення війни темпи приросту будуть найбільшими в тих галузях, які забезпечуватимуть відновлення внутрішнього ринку. Агро входить до ТОП-5 таких галузей.

Під час онлайн зустрічі висвітлено питання щодо:

-                     принципів побудови кар’єри;

-                     ключових помилок в кар’єрному розвитку;

-                     чому рішення про найм людей настільки важливі;

-                     як приймати рішення про найм людей.

Проведена лекція була дуже змістовною і цікавою, адже завдяки наведеним прикладам здобувачі освіти спеціальностей 075 Маркетинг та 073 Менеджмент мали змогу отримати інформацію, яка дасть поштовх для самореалізації в професійній сфері.

 

Людмила АЛЄКСОВА,

голова циклової комісії економічних дисциплін


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook