Успішне проходження курсів «Опанування та використання програмного забезпечення M.E.Doc» та отримання сертифікатів науково-педагогічними працівниками

14 лютого 2023 року

 Відповідно до Положення про підвищення кваліфікації науково-педагогічних, педагогічних працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України, інших закладів освіти і установ усіх форм власності та сфер управління, які проходять підвищення кваліфікації на базі університету, науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського регулярно підвищують кваліфікацію. Так, завдяки співпраці з Товариством з обмеженою відповідальністю «М.Е.Док», викладачами кафедри було пройдено курс «Опанування та використання програмного забезпечення M.E.Doc», за результатами якого отримано сертифікати.

 
Метою курсу було ознайомлення науково-педагогічних працівників із основними контурами використання програмного забезпечення M.E.Doc та застосування їх на практиці.
Курси проводив фахівець з розвитку персоналу компанії LINKOS Group – надійний партнер кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, атестований бізнес-консультант Кім Артем Сергійович.
Під час курсів були розглянуті можливості застосування програмного забезпечення M.E.Doc, а саме: технологічна підтримка прикладних рішень, бухгалтерський та податковий облік, звітність, кадри і оплата праці, юридична підтримка, управління організацією, база нормативних документів, форми звітних та первинних документів, можливість оцінити в дії процес електронного документообігу.
 
Артем Сергійович, на високому, професійному рівні в інтерактивному режимі, продемонстрував науково-педагогічним працівникам можливості програмного забезпечення M.E.Doc, структуру порталу інформаційно-технологічного супроводу.
 
У ході проведення курсу, викладачі активно залучалися до роботи – їм задавалися консультативні запитання, які сприяли кращому засвоєнню програмного забезпечення M.E.Doc. Використовуючи функціонал системи, викладачі змогли виконати практичні завдання в системі та отримати навички щодо її використання, а саме: освоїти процеси реєстрації підприємства; створення електронних підписів і печатки; формування первинних документів в програмному забезпеченні M.E.Doc та їх передачі, використовуючи механізм електронного документообігу.
 
Крім того, були надані рекомендації щодо пошуку інформації за допомогою вбудованого пошукача, довідників; використання програмних «помічників» та інших корисних інструментів програмного забезпечення M.E.Doc.
 
 
Опанування науково-педагогічними працівниками кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського теоретико-прикладного курсу щодо використання програмного забезпечення M.E.Doc в управлінській та діловій діяльності підприємств і організацій надає змогу впроваджувати вивчення спеціалізованого програмного забезпечення M.E.Doc в навчальний процес під час вивчення дисципліни «Digital-менеджмент» здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування»», а також надає можливість сертифікувати наших студентів, оскільки програмне забезпечення M.E.Doc встановлено на комп’ютери ННВЛ «Кабінет менеджменту».
Висловлюємо щиру вдячність Кіму Артему Сергійовичу за проведені курси та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

 Оксана Гавриш,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook