Аспіранти ННІ лісового і садово-паркового господарство 2022 року вступу успішно пройшли процедуру захисту теми та методики дисертаційного дослідження

14 лютого 2023 року

10 лютого 2023 року на виконання наказу ректора «Щодо проведення процедури захисту теми та методики дисертаційного дослідження» в ННІ лісового і садово-паркового господарства у дистанційному форматі проведено процедуру захисту теми та методики дисертаційного дослідження аспірантів першого року навчання у межах двох освітньо-наукових програм: «Лісове господарство» та «Садово-паркове господарство».
Згадана процедура відбувалася відповідно до затвердженого алгоритму та за безпосередньої участі наукових керівників аспірантів, гарантів освітньо-наукових програм професорів Віктора Миронюка та Олени Колесніченко, а також сформованих розпорядженням директора інституту комісій.


Розглянута тематика дисертаційних досліджень досить різноманітна та безпосередньо спрямована на розв’язання поточних проблемами лісової галузі та садово-паркового господарства. Зокрема, це питання дослідження розмірно-якісної структури запасу лісових насаджень, ріст і розвиток лісових насаджень в умовах сучасних викликів, екосистемні функції лісів, формування зелених насаджень урбанізованого середовища.


Комісія за підсумками роботи надала рекомендації аспірантам та їхнім науковим керівникам, які будуть сприяти підвищенню ефективності виконання дисертаційного дослідження.
Бажаємо аспірантам упішного виконання дисертаційного дослідження та нових звершень на науковій ниві.

Директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва
Роман ВАСИЛИШИН
Гаранти освітньо-наукових програм
Олена КОЛЕСНІЧЕНКО та Віктор МИРОНЮК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook