НУБіП України успішно акредитовано за міжнародною системою менеджменту якості ISO 9001-2015 у галузях: освітня та наукова діяльність

13 лютого 2023 року
  Вітаємо колектив університету із новими високим здобутками – успішною сертифікацією за міжнародною системою менеджменту якості ISO 9001-2015 у галузях освітня та наукова діяльність!
 
  13 лютого 2023 року НУБіП України отримав Сертифікат на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2015 (українською, англійською та німецькою мовами) від міжнародного органу сертифікації – кампанії «TUV Rheinland», яка є всесвітньо відомою у галузі проведення сертифікаційних експертиз, а її сертифікати визнається у всьому світі.
 
  Такому успіху передувала кропітка напружена робота колективу університету, що розпочалася у другому півріччі 2022 року та тривала до сьогодні. За цей короткий період вдалося підготувати та оновити всю необхідну документацію, що стосується системи менеджменту якості з питань організації освітньої та наукової діяльності, провести навчання відповідальних осіб за систему якості у всіх підрозділах університету та внутрішніх аудиторів системи якості, а також пройти повний сертифікаційний аудит фахівцями міжнародної кампанії «TUV Rheinland».
  Термін дії сертифікату щодо відповідності діяльності Університету вимогам стандарту ISO 9001:2015 – до 2026 року.
 

  Новий 2023 рік прийшов до нас із новими здобутками, як і прийде весна Перемоги! Тож до нових здобутків, здоров’я міцного і Миру!

 
 
Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook